Thursday, 29 January 2015

My Bestie ( Part 2 )


Hai Assalamualaikum , Selamat pagi kawan-kawan , Selamat pagi My Sweetheart , Selamat pagi Mama , Selamat pagi papa , Selamat pagi Datuk , Selamat pagi Nenek  , Selamat pagi Semua .. kihkihkih >,< saje je tuh ..


HAHA .. Orait , kita bertemu kembali ye ^_^ kemarin aku dah share pasal 2 orang Bestie aku yang memang meletop , kan kan kan ? Still remember right ? muahahhaa... okok , today aku mau share pasal sorang lagi bestie aku nih... namanya ' Mummy Always Narke ' ... hahhahaa


Dengan baik hatinya aku memperkenalkan ..... Jengjengjeng


                         

Tarraaaaaaa ! Cantik right ? kihkihkih... ni lah dy ' Mummy Always Narke ' .. hahhaha .. Dy ni memang cantik killer ... cantik comel semua dy ada... hahahhaa package gituh loh... Nda heran lah kalau dia ni banyak peminat... Muahahhaa... Untunglah siapa dapat ;p


Actually , fullname dia Siti Nurain .. hehhehe ... kalau d skolah dia kena panggil ' Kuti ' ..  tapi kalau aku , fafaz & kilah panggil dia ' Mummy ' .. hahahahha.. sebab ? sebab kami satu family... wkwkkwkw apakah ? nemicing ehh ==" Ok fine abaikan!


Dia ni muda dari aku... Muda setahun je... Junior gituh .. tapi kami rapat sangat sangat sangat... muahhahaa... tahun ni dia SPM .. Busy betul dia sekarang ni.. Busy Study.. haha.. Good! awal2x tahun pun dah struggle budak ni.. hehe perah otak lah dia tahun ni... hahahha... nasib baik turn aku dah lepas.. pa2x pun , Gudluck! Semoga berjaya dengan cemerlang nanti... ^_^ amin


Hmmp , actually , dia ni cousin kepada Fafaz .. dorang punya rumah bersebelahan je.. kihkihkih.. tapi yang lucunya kalau di skola , yang lebih rapat sama dia ni aku , bukan Fafaz ... Thats why kadang-kadang kena pikir , aku ni yang cousin dengan dia.. padahal Fafaz okeh not me ==" .. hahhahaa..



Biodata ringkas pasal c Mummy
 :

*  Nama : Siti Nurain
*  Nickname : Ain , Kuti , Mummy
*  Umur : 17 tahun
*  T.Tinggal : Kg. Langkawit
*  Favret colour : Putih
*  Status : Single maybe
*  Artis kegemaran : Korea
*  Tahap kegilaan ( kili2x ) : 200%
*  Tahap sporting : 120%



Haha.. okok , kalau kamu mau tau , antara ketiga-tiga bestie aku nih , ni lah dia bestie aku yang paling ceria , happy go lucky , suka ketawa , banyak cakap & bising... muahhahaha... sama macam aku.. perangai kami ni sama.. dan sekepala! haha.. thats why , kalau kami jumpa ja , confom suasana akan jadi meriah .. apa inda , kalau sudah dua-dua pun banyak cakap... kihkihkih... pa2x pun , dia ni best ! kawan dengan dia ni memang best ... lebih2x lagi kalau mau share story sama dia.. Palinggggggg lah siok.. hahhahaa sebab dia ni Good Listener.. Kalau aku share apa2x sama dia , dia lah yang paling feeling tuh.. :p gagagaga.. 



Berminat ? kihkihkih >,< kalau mau berkenalan dengan budak ni.. add lah dia at Facebook .. hehehe... nama FB dia (  Ctie NurAyieen  ) .. haa tunggu apa lagi.. pegi lah add ! hahaha..



Hmmp... cakap2x pasal dia ni... tetiba timbul satu perasaan yang sayu... iaitu rindu.. huhh... seriously , i miss her sooo much much much ... T^T huhuhh..  rindu kan stay sama dia.. T^T lama sudah aku nda jumpa ni budak tau... beberapa bulan sudah....hmmp bila lah aku dapat jumpa sama c cantik jelita ini ah ? haha... asyik busy je dia.. huhuhh... maklumlah ... Taken By SPM kan... paham2x lah.. hmmp tapi nda apa lah... nanti2x dapat juga tuh aku jumpa ... hehehhe




Okok i think , thats all about her.. hehehe
Simple je entry aku ari ni... kihkihkih.. pa2x pun , thanks for reading.. Kamsahamneda Saranghae.. hehe.. Jumpa di entry akan datang ye ;) Bai
















No comments :

Post a Comment